Firemní stravování v moderním stylu
Společnosti a firmy, které chtějí nabídnout svým zaměstnancům maximální komfort, zajišťují firemní stravování. Mít možnost zakoupit si jídlo přímo v podniku je také výhodné ze strany zaměstnavatele. Spokojený zaměstnanec je vždy výkonnější. Navíc se tímto způsobem uspoří mnoho času.
- V současné době může mít závodní stravování mnoho různých podob.
- Důležité je, aby byla nabídka vždy pestrá a každý si mohl vybrat přesně to pravé podle své chuti.
Ideálním řešením je, pokud nabídka obsahuje více druhů jídel, ale není přehlcena.
- Firemní stravování Praha nabízí:
- čtyři druhy hotových jídel
- tři druhy minutkových jídel
- dva druhy obložených talířů
- dva druhy polévek
Kromě klasických teplých nebo studených pokrmů je možné zvolit také ovocný talíř. Nabídka nezapomíná pochopitelně také na pitný režim zaměstnanců, proto je doplněna o dva druhy ovocných džusů, jejichž hodnoty si může zákazník sám upravit. Což znamená, že si nastaví množství cukru, sirupu či citronu.
Odpadá plýtvání s jídlem
Výhodou propracovaného systému firemního stravování je také stálá denní nabídka. V ní najdete 12 druhů stálých minutek, 7 druhů standardních minutkových příloh, 13 druhů exkluzivních příloh a 11 druhů zmrzlinových pohárů. Další výhodou je nastavení porce přesně na míru každému zákazníkovi.
- Strávník dostane na požádání takovou porci, kterou v jídelně zkonzumuje.
- Tím pádem odpadá zbytečné plýtvání s potravinami a na druhé straně také nemusíte mít obavu z nenasycených, a tudíž nespokojených zaměstnanců.
- Nastavení porce na míru se týká pochopitelně také polévky a nápoje.
Velikost porce je navýšena o 10 % už v základní kalkulaci oproti státní normě. K žádnému dalšímu navyšování nebo doplácení už tedy nedochází. Kromě zajištění závodního stravování je možné firmu také využít k přípravě cateringových akcí.